Umjetne mase - veće mogućnosti u odnosu na beton

Plastični rezervoari se u odnosu na betonske posude mogu ukopati bez teških građevinskih strojeva. Mogućnost ugradnje i na teško dostupnim mjestima radi olakšanog transporta i postavljanja.

U prilog plastičnih rezervoara govori i njihova glatka unutrašnjost, radi koje je omogućeno lako čišćenje unutrašnjosti rezervoara. Uz to plastični rezervoari su u potpunosti vodotijesni.

Kod plastičnih rezervoara se nemože pojaviti korozija. Ovisno o stupnju oštećenosti moguće je vršiti popravke. Plastični rezervoari su otporni na koroziju.

Provijerena kvaliteta i dug životni vijek

Desetljeća proizvodnje i moderni postupci proizvodnje omogućuju životni vijek plastičnih rezervoara veći od 50 godina. Biološki uređaji GRAF imaju 25 godišnje jamstvo. SBR tehnologija ima 3 godišnje jamstvo, uz nadoplatu 6 godina. Kvalitetu naših uređaja se provijerava kod nezavisnih institucija.

Opcije

Mali biološki uređaji GRAF su lako prilagodivi individualnim potrebama i zahtijevima.

Odstranjivanje dušika
(dopuštena razina D)
S paketom +D za denitrifikaciju (razgradnja dušika) omogućava pročišćenost vode po najvećim standardima. S njim sistemi GRAF postižu  Nges vrijednosti (parametar svih anorganskih dušikovih spojeva) od 25 mg/l.

Odstranjivanje fosfata
(dopuštena razina D+P)
Fosfati pospješuju rast algi. GRAF paket +P omogućava odstranjivanje fosfata, i poboljšava kvalitetu vode.

Higijenizacija
(dopuštena razina D+H)
S higijenizacijom, koja je u paketu +H, postižemo najveći stupanj pročišćenosti vode, propisan za biološke uređaje GRAF. Uništavaju se bakterije i  mikroorganizmi bez dodatnih kemiskih preparata. Pročišćena voda je po EU standardima upotrebljiva za kupanje.

 
Izgrada web stranica Boomer